Webinar med Simone Cicero: Platform strategi som ny forretningsmodel

Webinar med Simone Cicero: Platform strategi som ny forretningsmodel

Simone Cicero er ekspert på platform design og kollaborative forretningsmodeller. Simone vil denne formiddag føre os igennem, hvad platformsstrategi er; hvordan indarbejder man platformsstrategi sin nuværende forretningsgang, hvilke nye eller udvidede forretningsmodeller skal udvikles -og hvordan opbygger man strategiske partnerskaber og skaber potente økosystemer omkring sin kerneforretning.

Simone Cicero er strategisk produkt- og servicedesigner. Han har en stærk ekspertise i digital transformation, platform design, open innovation og økosystemer. Han er en erfaren og efterspurgt foredragsholder på erhvervskonferencer i Europa pga. hans nytænkning på området. Simone Ciceros oplæg stiller skarpt på en tendens, som vinder mere og mere indpas - nemlig design af platforme for innovation og co-creation i arbejdet med at udvikle nye produkter og services.

Simone tager på masterclassen en strategisk og teoretisk tilgang til platform design og udvikling af nye forretningsmodeller. Se hans metodekatalog ”From Business Modeling to Platform Design” her:
http://platformdesigntoolkit.com/platform-design-whitepaper

Program

9:00                    Velkommen fra Digital vækstkultur

9:10                    Simone Cicero (indlæg på engelsk)

10:15                  Afslutning & Tak for i dag

 

Dato: 9. november 2017 – Kl. 09:00 – 11:15 Kontakt: heidi@ldcluster.com
Sted: Råvarebygningen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg, lokale s.20
Livestreaming af masterclass eller gense masterclass på Facebook Digitalvaekstkultur   
Tilmelding : Gratis https://podio.com/webforms/18107911/1216382

Simone Cicero, ekspert på kollaborative forretningsmodeller, fortæller os hvad platformsstrategi er, hvordan du indarbejder den i din eksisterende forretningsgang, hvilke nye eller udvidede forretningsmodeller, der skal til – og hvordan man opbygger strategiske partnerskaber og danner digitale øko-systemer omkring sin kerneforretning.

Simone Cicero er strategisk produkt- og servicedesigner. Han har en stærk ekspertise i digital transformation, platforms-design, open innovation og økosystemer. Simone Cicero er en erfaren og efterspurgt foredragsholder på erhvervskonferencer i Europa pga. hans nytænkning på området. Hans oplæg stiller skarpt på en tendens, som vinder mere og mere indpas – nemlig design af platforme for innovation og co-creation i arbejdet med at udvikle nye produkter og services.

Læs mere om masterclassen på Digital Vækstkulturs hjemmeside

 • Sted
  Råvarebygningen, Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
 • Tidspunkt
  Torsdag, 9. november 2017 - 9:00 til 10:15
 • Pris
  Gratis
 • Type
  Master Class
 • Kontaktperson
  Heidi Svane
  - heidi@ldcluster.com
 • Relevant for
 • Brancheområde
  Manuelle Services
  Service i digital detail
  Service i industri og handel
  Videnservice (konsulenter og virksomhedsrådgivere)
 • Arrangører
  Digital Vækstkultur
Scroll to Top